gimene.1w.lv

 


Iebiezinātā piena pīrāgs


Iebiezinātā piena pīrāgs

1 glāze miltu, 2 tējk. cepamā pulvera, 2 ēd.k. cukura, 100 ml piena, 4 olas, 1 kārbiņa vārītā iebiezinātā piena, 1 glāze tīrītu zemesriekstu, 50 g rozīņu

2/3 iebiezinātā piena sakuļ ar olām. Pievieno cukuru, miltus un cepamo pulveri. Riekstus sasmalcina. Rozīnes un pusi riekstu pievieno mīklai. Samaisa. Mīklu lej ietaukotā un ar cepamo papīru izklātā formā. Formu maliet sakrata. Cep 200 grādu temperatūrā līdz gatavībai. Pienu un atlikušo iebiezināto pienu uzvāra, pārlej karstai kūkai. Pārkaisa atlikušos riekstus un liek siltā vietā, lai ievelkas, aptuveni 3 stundas.

Komentāri (0)  |  2010-02-27 18:56  |  Skatīts: 1242x         Ieteikt draugiem       TweetMe
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ